SALLUT

Pranie dywanów, czyszczenie wykładzin, mycie okien, sprzątanie
Sallut Classic
Zarówno klasyczna, jak i wódka smakowa „Stumbro Sallut“ produkowana jest ze zbo¿a uprawianego na Litwie. Do wytwarzania tej wódki u¿ywane s± naturalne surowce oraz specjalnie skrupulatnie wybrany rektyfikowany alkohol etylowy gatunku „Luks“ o neutralnym smaku i zapachu, otrzymany sposobem potrójnej destylacji. Do produkcji wódki u¿ywana jest woda pitna, przefiltrowana przez sze¶ciostopniowy system filtracji, ³±cznie z filtracj± wody w sposób metod± odwrotnej osmozy. Spo¿ywczy rektyfikowany alkohol etylowy gatunku „Luks“ mieszany jest ze specjalnie przygotowan± wod±, filtrowany przez pierwotne filtry piasku kwarcowego, kolumny z brzozowego wêgla aktywowanego, wtórne filtry piaskowe oraz kasetowy system filtracji firmy „Pall“.

Sallut Black Currant
Smak czarnej porzeczki najlepiej jest oddany w wódce „Stumbro Sallut“. Pij±c tê wódkê, poczuj± siê Pañstwo jak w kwitn±cym ogrodzie, w którym próbuje siê dojrza³e pachn±ce czarne porzeczki. Te jagody nadaj± wódce ¶wie¿ego, bardzo ³agodnego smaku. Tym, którzy lubi± „Stumbro Sallut“ wódkê o smaku czarnej porzeczki, zalecamy j± piæ sch³odzon±. Mo¿e ona równie¿ byæ wyj±tkowym sk³adnikiem do mieszania drinków. „Stumbro Sallut“ wódka o smaku czarnej porzeczki dobrze nadaje siê do smakowania po posi³ku lub z deserami.

Sallut Lemon
„Stumbro Sallut“ wódka o smaku cytrynowym jest wyj±tkowa. Naturalny aromat cytrynowy nadaje tej wódce rze¿ko¶ci i ¶wie¿o¶ci oraz odtwarza charakterystyczny dla cytryn smak i aromat. Najlepszego smaku wódka ta nabiera sch³odzona. „Stumbro Sallut“ wódki o smaku cytrynowym mo¿na u¿ywaæ tak¿e do drinków.

Sallut Cranberry
Smak ¿urawin najlepiej jest oddany w wódce „Stumbro Sallut“. To wódka o szlachetnym smaku i wspania³ym aromacie, wyprodukowana ze zbo¿owego alkoholu etylowego z sokiem ¿urawinowym. „Stumbro Sallut“ wódkê o smaku ¿urawinowym najbardziej lubi± osoby, które doceniaj± naturalno¶æ, ¶wie¿o¶æ, niezwyk³y aromat oraz subtelny smak. Wódkê zaleca siê piæ sch³odzon± lub z ró¿nego rodzaju sokami i napojami owocowymi.

Sallut Pepper
„Stumbro Sallut“ wódka o smaku paprykowym jest nadzwyczaj lubiana i popularna na Litwie. Nalew przygotuje siê, zalewaj±c paprykê kilku rodzajów mieszank± rektyfikowanego alkoholu etylowego i wody oraz przechowuje przez okre¶lony czas. Po czym przygotowan± mieszankê filtruje siê filtrami najwy¿szej jako¶ci. Naturalny nalew paprykowy nadaje wódce pikantny smak i aromat. „Stumbro Sallut“ wódkê o smaku papryki zaleca siê podawaæ do dañ o pikantnym smaku, ze skwarkami, wêdzon± szynk±. Jednocze¶nie nadaje siê ona idealnie do mieszania z sokiem pomidorowym
------------------------------------
  • zanotowane.pl
  • doc.pisz.pl
  • pdf.pisz.pl
  • wypiekibeaty.keep.pl
  • Podobne
    Powered by wordpress | Theme: simpletex | © Pranie dywanów, czyszczenie wykÅ‚adzin, mycie okien, sprzÄ…tanie