Pranie dywanów, czyszczenie wykładzin, mycie okien, sprzątanie
...........
http://www.vinoherck.com/Pages_en/Wijnen_detail_pdf.php?productid=655 Rum Ingenio Manacas - jest stosunkowo nowy napój, ale mimo tego, ¿e u¿ywa bardzo popularne nie tylko w domu, ale na ca³ym ¶wiecie. Rzecz± jest to, ¿e ma do¶æ jasne, i bardzo ³atwe i przyjemne tony w smak i aromat. To w³a¶nie te cechy, rum Ingenio Manakas za elite napój i jest zgodne z najbardziej presti¿owych marek alkoholowych. Dodatkowo, rum jest dzi¶ znale¼æ w menu z najlepszych restauracji i barów, w ¶wiecie, gdzie cieszy siê bardzo du¿± popularno¶ci± i pijany niemal wszystkich wa¿nych wydarzeñ i uroczysto¶ci. Rum produkowany przez Ingenio Manacas bardzo nietypowy proces i tylko przy u¿yciu starych receptur, które zosta³y wymy¶lone wieki temu pierwszych producentów alkoholu jako¶ci. Dziêki swoich starych sztuczek, które s± podstaw± produkcji ka¿dego rumu high-end, Ingenio Manacas zauwa¿a naby³ swój niepowtarzalny smak i aromat. Ponadto rum Ingenio Manakas wykonane wy³±cznie z najbardziej selektywnym trzciny cukrowej, ¿e zanim dojdziesz do zak³adu spó³ki, nie jest jedna lub nawet dwie kontrole i czyszczenie. Dopiero po surowce do przysz³o¶ci powie¶ci bêdzie testowany przez najlepszych specjalistów, które dotycz± dzia³alno¶ci alkoholu niemal ca³e ¿ycie, trzciny cukrowej szlifierki, i wys³any do wyt³aczania. Ka¿dy etap produkcji uwa¿nie obserwuj±c g³ówne marki Ingenio Manacas i wykwalifikowanych pracowników, którzy nie pozwol± ¿adnych b³êdów, ale je¶li pozwoli, a nastêpnie natychmiast j± usun±æ! Dziêki tej ciê¿kiej pracy wysz³a na jaw a Wonderful Manakas Ingenio rumu ze smakiem i smak niepowtarzalny. Trzcina cukrowa dla rumu Ingenio Manacas uprawiane tylko w Hiszpanii, a dok³adniej region Jerez. To jest po prostu ¶wietny klimat, wiêc cukier trzcinowy na ziemi jest w stanie w pe³ni dojrza³e i uzyskaæ odpowiedni± ilo¶æ cukru. Pogoda tutaj jest ciep³y, s³oneczny dzieñ szczê¶liwy i rzadki, ale bardzo intensywne opady deszczu. Lepsze miejsce do uprawy tej ro¶liny jest to po prostu niemo¿liwe, aby znale¼æ! I tak my¶lê, ¿e nie tylko mnie, ale tak¿e liczba ekspertów znanych! Aged rum Ingenio Manakas jeden nietypowy, ale bardzo wydajne metody, które nazywa siê "Solera". Starzenie przechodzi pierwszych piêciu lat jako¶ci beczkach sherry, a nastêpnie kilka lat w nowych beczkach, które nigdy nic trwa³ego. Dziêki temu systemowi wydobywa rum Ingenio Manacas dostaje wspania³e owoce i nuty dêbu, i dostaje jego ³adny miêkki bursztynowy kolor, który ma blask w s³oñcu piêkne podkre¶la ¿ó³ty. Tak, ¶wietny smak i zapach rumu Ingenio Manakas daje niezwyk³y i drogie fragment zatytu³owany "Crider i Solera", który ³±czy, to po prostu nazywa Solera. S³owo "Crider" oznacza "dzieci ogród", "inkubator" lub "¿³obie". G³ówn± cech± tej sprytnej metody jest nastêpuj±cy: kilka dêbowych beczek nape³nionych duchem trzcinowego jako¶ci, zestaw ze sob± w 3 lub 7 poziomów, wiêc masz co¶ w rodzaju piramidy. Dolny rz±d jest nazywany "Solera", posiada najstarsze, w wieku od alkoholu, która jest tak pe³na dojrza³o¶æ podjête do spo¿ycia. Bary³ek drugiego poziomu to "pierwszy Crider" trzeci poziom - "trzecia Crider" i tak dalej. Ruch alkoholu przez Crider wykonane przy u¿yciu nastêpuj±cych technologii: z beczek, które s± w pierwszym rzêdzie, gotowe do rumu wybranego i wys³any do rynku ¶wiatowego. Tymczasem, z beczek, stoj±cy w drugim rzêdzie, ma m³odszego zestaw i wlewa do beczki z pierwszego rzêdu. Nastêpnie w drugim rzêdzie beczek wype³nione alkoholu z trzeciego i tak dalej. Taki system pomaga wyci±gi alkoholowe s± dok³adnie mieszane i akcje niezbêdne cechy i ostatecznie staæ siê wielkim piæ rum nazywany Manakas Ingenio ze wspania³ym smaku ¶wiat³a i niesamowitym smaku owocowym. |