Pranie dywanów, czyszczenie wykładzin, mycie okien, sprzątanie
...........
W zak³adzie Oliver & Oliver w Republice Dominikañskiej, produkuje to, co jest bez w±tpienia najpiêkniejsze rumu w ¶wiecie. Z oryginalnych wzorów, które zwróci³y siê do rodziny Oliver na Kubie w po³owie XIX wieku do nowoczesnych rumu wykonanych przez twórców mistrzowskich rumu teraz wyemigrowa³y do Republiki Dominikañskiej, rumu Oliver wyró¿niaj± ich jako¶ci, aromatów i smaków. Pod markami w³asnymi, jak Opthimus, Cubaney, Guantanamera, Cubanacan, Samana, Unhiq, Quorhum, Punta Cana Club, a tak¿e w ramach trzeciej marek firm jak Vizcaya, Oliver & Oliver Rumy atlantyckich wspania³ych produkcji wszystkich odmian bia³ego rumu i dojrzewaj±cych w Ustalenia obejmuj±ce trzy lata od paleniska do 25 lat starzenia w metodzie solera osi±gaj±c doskona³o¶æ siê rum, paradygmat rumu rynku ¶wiatowym. W Ameryce nasze rumy s± obecni w Stanach Zjednoczonych, Meksyku, Hondurasu, Gwatemali, Chile i Peru, w Europie jest Hiszpania, Francja, W³ochy, Niemcy i Belgia. Oliver & Oliver jest teraz przechodzi w fazê ekspansji miêdzynarodowej z obu naszych rumu tradycyjnych z innowacyjnymi nowe produkty, czego przyk³adem jest rum krem Guantanamera unikalny na rynku miêdzynarodowym, a nasze koktajle przygotowane jak: Pina Colada, Mojito , Coco, Coco Rico m.in. pod mark± Cubaney i Club Punta Cana. Pocz±tki. W po³owie XIX wieku przyby³ na Kubê jako hiszpañski wojskowej Kataloñski / Majorki Juanillo Oliver, za³o¿yciela domu na karaibskiej wyspie. Po zakoñczeniu s³u¿by wojskowej, zamiast powrotu do pó³wyspu patriarcha rodu osiedli³ siê w centrum wyspy w obszarze, który pó¼niej sta³ siê znany jako Oliver, w pobli¿u miasta Las Placetas. Osiad³ tam swoj± rodzinê i dedykowane do uprawy tabaki i trzcinê cukrow±. W ¿adnym momencie nie by³oby staæ firmom wykorzystaæ ich uprawy, budowa m³ynów do mielenia laskê i produkcjê cukrów i alkoholi, pocz±wszy od bardzo wcze¶nie rzemios³a z rumu i brandy. Obie rum i cygara by³y niezwyk³e w centrum Kuby i da³ mu fortunê i s³awê w rodzinie. Wraz z nadej¶ciem drugiej wojny o niepodleg³o¶æ i powstañczej Rasa gruntów strategii, separaty¶ci zniszczone i spalone gospodarstw i hacjendy, od wschodu do Villaclara, a wiêc m³yny zosta³y zrównane w 1898 Cubaney. Z rodzin± pracy Niepodleg³o¶ci porzucenie trzciny cukrowej, po¶wiêconej hodowli i przetwórstwa tabaki oraz innych dzia³añ biznesowych i agroturystyki do 1959 r. i przybycia rewolucji. W latach po 1959 wielu z rodziny opu¶ci³ Kuba i ich potomkowie s± rozproszone po ca³ym ¶wiecie. W pó¼nych latach osiemdziesi±tych, cz³onek m³odszego pokolenia wróci³ na Kubê i jego ciekawo¶æ doprowadzi³a go do zag³êbiania siê badaniu historii rodziny z rygorystycznymi wysi³ków. Korekta setki plików i dokumentów, w¶ród których znale¼æ oryginalne wzory u¿ywane przez rodziny w XIX wieku w produkcji rumu. Stymulowane przez odkrycie, potomkowie Oliver Juanillo obieca³ wskrzesiæ kubañski rum i na Dominikanie, na dzielenie siê cechy klimatu, topografii i geologii z Kub±, zosta³ wybrany jako idealny kraj, aby ponownie uruchomiæ produkcjê rumu rodzina. Na pocz±tku lat 90., Oliver zacz±³ podejmowaniu rumu w San Francisco de Macoris w Republice Dominikañskiej. In¿ynierowie i nauczyciele byli zatrudnieni Roneros kubañskich imigrantów, o radê i uruchomienie instalacji do produkcji rumu kubañskiego stylu. Od tego czasu pozostaj± te same procedury, parametry i wzory ustanowione przez te techniczne i bezpo¶redniej pracy z nauczycielami i techników Wypêdzonych Roneros kubañskie, wszystkie bardzo du¿e do¶wiadczenie w swoich zawodach. Pierwszymi zwiastunami winnic rozpocz±³ nabycia 100.000 litrów spirytusu i s³ody z 15 lat starzenia, tworz±c pierwsz± Solera win Oliver House, które stanowi± podstawê ich matek rumu i Rumy ¼ród³owych obecnie butelkowane. Corporate reorganizacji pod nazw± firmy Oliver & Oliver powsta³ w 1997 roku, w³asno¶æ przeniesiono do tego zak³adu i wszystkich jego aktywów do pó¼niejszej pracy http://www.oliveryoliver.com/age |