Pranie dywanów, czyszczenie wykładzin, mycie okien, sprzątanie
................................................
Espresso stanowi podstawê tego bardzo ciemnego likieru ju¿ od 1860 r. Ugo Borghetti, który pewnego razu stworzy³ ten specja³- produkowany obecnie w Mediolanie przez Fratelli Branca- sporz±dzi³ miksturê ze ¶wie¿o palonych i mielonych ziaren kaw arabika i robusta, co pozwoli³o na uzyskanie smaku pe³nego subtelnej s³odyczy i mocy w³oskiego espresso. Likier pija siê sam w temperaturze pokojowej, lub te sch³odzony, nierzadko z lodem. Szczególnie popularny jest w po³±czeniu z gor±cym espresso , wy¶mienicie smakuje równie¿ z col± i odrobin± soku z limonki. http://www.caffeborghetti.com/ http://translate.google.pl/translate?hl=pl&sl=it&u=http://www.caffeborghetti.com/&prev=/search%3Fq%3Dcaff%25C3%25A8%2Bborghetti%26hl%3Dpl%26biw%3D1280%26bih%3D887%26prmd%3Dimvns&sa=X&ei=BzZQUKC_IMjGtAbp3oCgBw&sqi=2&ved=0CEAQ7gEwBg http://www.youtube.com/watch?v=1EXOrLoq0ig&feature=plcp |